Källa: www.vackertvader.se

Källa: www.vackertvader.se

Ett parti boule framåt kvällningen på någon av de två fina banorna bara metrar från dörren.

Ett parti boule framåt kvällningen på någon av de två fina banorna bara metrar från dörren.

Privat takterrass med loungegrupp och matplats för 6-8 pers till höger i bild.

Privat takterrass med loungegrupp och matplats för 6-8 pers till höger i bild.

Allmän information och beskrivning av lägenheten i detta paradis för padel, golf, shopping och strandliv!

Planritning över lägenheten.

Planritning över lägenheten.


För recensioner se vår FB-sida Hyr semesterboende Torrevieja

LEDIGA perioder :
Tillgängligheten ser i skrivande stund ut som nedan: 

2024

September: 22--30   7100 kr (8 nätter)
Oktober/November: 25/10--2/11   7100 kr Höstlov (8 nätter)
November: 22--30   6 740 kr (8 nätter


Obligatorisk nyckelhanterings-, tvätt- städavgift om 75 € tillkommer.

December: 1—31 (hyr hela månaden till specialpris 13 000 kr exkl el)
Januari 2025: 1--31 (hyr hela månaden till specialpris 13 000 kr exkl el)


Vi tillträdde vår nyproducerade lägenhet i augusti 2018 och använder den så ofta vi hinner. Den ingår i Recidencia Valentino Golf I som ligger i ett lugnt område i Villamartín, ca 5 km från Torrevieja. Villamartín ligger knappt 5 mil söder om Alicante som är den flygplats de flesta som bor här anländer via. Området kring Torrevieja har ett så kallat microklimat som innebär att det är ett fenomenalt väder året om! Temperaturen över året varierar mellan 15-35 grader. I augusti blir temperaturen i havet 28 grader! Vi har 325 soldagar per år och medeltemperaturen under året 17,9 grader. Klimatforskare menar att klimatet här är bättre än någon annanstans i världen!

En ny service i området är att såväl Alcampo som Mercadona levererar matvaror till lägenheterna i Valentino Golf 1. Går du in på respektive hemsida och använder svensk översättning så är det enkelt att beställa och enkelt att få leverans till dörren. Super!

Lägenheten

Lägenheten är på ca 70 kvm, har en balkong, som nås såväl från vardagsrummet som master bedroom, samt egen privat takterrass på ca 30 kvm.
AC i rummen finns installerad för kyla alternativt värme beroende på säsong.

 Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum med golvvärme. Master bedroom är möblerat med en 180 cm bred dubbelsäng, nattduksbord på var sida om sängen samt en generös dubbelgarderob med klädstänger, en byrå och plats för resväskor bakom skjutdörrar. Gästrummet är möblerat med två 90 cm breda sängar som kan stå ihop eller flyttas isär beroende på behov. Nattduksbord samt en dubbelgarderob med klädstänger, en byrå och plats för resväskor bakom skjutdörrar. Bägge sovrummen har dubbla skjutdörrar av glas för ljus istället för fönster vilket ger rymd och härligt frisk luft nattetid. Skjutdörrarna i master bedroom sträcker sig över hela väggen och leder direkt ut till balkongen. I gästrummet är glasdörrarna ca 160  cm breda, även de från golv till tak, med ett bra läge åt väster så man slipper få morgonsolen i ögonen. Till varje sovrum finns ett komplett bädd-set att låna under hyrtiden. Bägge sovrummen har var sitt badrum med ett set handdukar, dusch- och handhandduk, per person till låns. Pool- och strandhanddukar får man som gäst själv ta med. Samtliga rum och glasdörrar är utrustade med metall-jalusier på utsidan för bästa isolering mot värme- eller kyla beroende på årstid och önskad grad av mörkläggning.

Köket är fullt utrustat med spis med ugn, diskmaskin och micro. På köksbänken finns vattenkokare, espressomaskin och en brödrost. Bakom dörrarna till högskåpet i köket finns en tvättmaskin och strykbräda som du som gäst är välkommen att låna. Behändigt att kunna tvätta under din vistelse, i synnerhet om du hyr en längre period.

Mellan köket och vardagsrummet är matplatsen, ett runt bord för 4-8 personer beroende på om man använder den extra skiva som döjer sig mellan bordsskiva och fot. 

Vardagsrummet är möblerat med soffa, soffbord och stolar. En TV-möbel med TV som erbjuder 150 skandinaviska tv- och radiokanaler inklusive de flesta intressanta sport- och filmkanalerna. Dessutom gratis videoklubb med över 1 000 långfilmer och serier. On top gratis wifi via fiber för bästa kvalité.

Från vardagsrummet och det större sovrummet kommer man ut på balkongen med bra utrymme för 4-6 personer. Balkongen vetter mot söder och är perfekt för frukost och lunch. Tack vare taket kan den som inte vill sitta i solen få skugga.

Vill man inte bada i någon av de tre poolerna så går det lika bra att sola på takterrassen, eller bara chilla i loungesoffan en stund. På kvällen väljer man kanske att gå ut och äta - annars är takterrassen den perfekta platsen för att se havet och himlen färgas röda och solen sakta sänka sig innan mörkret tar över och stillheten blir total. Magiskt!

Tre pooler, en padelbana och två boulebanor ett par meter från dörren

Vi har två poolområden med tre pooler inom området, alla inhägnade. Den närmaste rakt nedanför vår balkong. Här finns en större del för de simkunniga och i anslutning till den en mindre för de små. Här finns också duschar som vi gärna ser att man använder innan man går i poolen. Duscharna är också sköna att svalka sig i under riktigt varma dagar. Marken är beklädd med mjukt konstgräs, mycket behagligt utan kryp i marken. Poolen är gratis och öppen alla dagar.

Intill poolområdet, endast ett par meter från dörren ligger padelbanan. Ta med rackets om ni är intresserade av att spela. Även den är gratis att använda.

Ett par steg ytterligare och du hittar våra fina boulebanor där många gäster avslutar en fylld dag med ett parti eller två.

 

En av tre pooler. Den här ligger rakt nedanför lägenheten som skymtas genom palmbladen högst upp till vänster i bild.

En av tre pooler. Den här ligger rakt nedanför lägenheten som skymtas genom palmbladen högst upp till vänster i huset.

Från takterrassen är utsikten fantastisk med Medelhavet i fonden!

Från takterrassen är utsikten fantastisk med Medelhavet i fonden!

Padelbanan ligger endast ett par steg från dörren och utnyttjas flitigt av våra gäster!

Padelbanan ligger endast ett par steg från dörren och utnyttjas flitigt av våra gäster!

Dela den här sidan