Att inte bara spela padel på vår egen bana kan kanske bli enahanda…? Då kanske du/ni vill prova att träna med en skicklig tränare inte långt från lägenheten i CDM, Centro Deportivo Muncipial. Flera gäster rekommenderar varmt att ta en lektion eller fler med Javier.

En bit neråt 332:an i Pilar Horadada finns ett stort sportcentrum för padel med flertalet banor. Även ett besök där är att rekommendera för del spelbitne.

Fantastisk närhet till 8 golfbanor inom 6 km radie från lägenheten!

Vår egen hemmabana Villamartín Golf (gångavstånd), Las Colinas, Las Ramblas, Lo Romero och La Finca ligger praktiskt taget runt knuten och 16 km västerut nära Murcia har vi fantastiska Real Club med sina 3 banor. Dessutom har vi Greenlands äventyrsbana minigolf som passar alla åldrar och jättekul att spela på. Det tar knappa 20 min med bil att ta sig dit.

Vår egen padelbana ett par steg från dörren och i direkt anslutning till en av poolerna.

Entrén till vår hemmabana Villamartín Golf Club på gångavstånd från lägenheten.

Padelbana och rekommenderad tränare i närheten av lägenheten

Att bara spela padel på vår egen bana kan kanske bli enahanda…? Då kanske du vill prova att träna med en skicklig tränare inte långt från lägenheten.
Vi har fått varma rekommendationer av flera hyresgäster om att Javier vid CDM är superbra 😊 Han finns på sportanläggningen invid CDM, Centro Deportivo Municipal, strax intill den kommunala simbassängen.
Sportanläggningen rymmer förutom 3 padelbanor också en simbassäng, en fotbollsplan och en tennisbana.
Här hyr Javier in sig med sina elever. Anläggningen är öppen från 09:00-22:00.
Adress: Calle Niágara 23, 03189 Dehesa de Campoamor, Alicante, Spanien Kontaktuppgifter till Javier: Javier på Club de Tenis +34 693 010 608 

Sportanläggningen, CDM, Centro Deportivo Municipal rymmer förutom 3 padelbanor också en simbassäng, en fotbollsplan och en tennisbana. Adress: Calle Niágara 23, 03189 Dehesa de Campoamor

Sirocco Club de Padel Pilar de la Horadada har 4 banor och även här finns tränare att boka. Adress: Avenida de Luxemburgo 3 03191, Pilar de la Horadada

Villamartín Golf - ett paradis för golfare!

Vår egen hemma-bana Villamartín Golf Club

Avstånd ca 1,5 km med bil. Hälften så långt om du promenerar från lägenheten. Ranking: 7,3

Adress: Apartado 29, 03189 Orihuela Costa, Alicante
Telefon: +34 966 765 170

Villamartíns bana är designad av Mr Puttman och öppnade redan 1972. Den tillhör därmed en av de mest etablerade banorna i Valenciaområdet.

Greeenerna är inte för små och inget hål är det andra likt. Svårigheten med banan är att försöka undvika de naturliga vattenhindren som finns vid flera hål. Banan ger en lagom utmaning till spelare på alla nivåer eftersom den kräver användning av varje klubba i bagen. Greenerna är underbart utformade och har därför lockat till sig flera viktiga turneringar.

Villamartíns golfbana och clubhus entré

Villamartín golfclub Tee 1 sett från clubhuset

Villamartín golfclub - restaurangen

Villamartín golfclub - baren

Villamartín golfclub - baren och en uppiggande espresso eller kyld dryck

Las Ramblas - Golf Quara

Avstånd: ca 4 km. Ranking: 8,4.

Adress: Urb Las Ramblas, 03189 Orihuela Costa
Telefon: +34 966 774 728

Las Ramblas golbana designades av den kände arkitekten Pepe Gancedo, känd för sina kreativa och innovativa idéer av mycket hög kvalitét. Det har givit honom ett välförtjänt och högt skattat internationellt rykte.

Banan är enastående vacker med sin branta terräng omgiven av vatten.

Las Ramblas: en mycket kuperad och utmanande bana

Karta över banan

Kör väg N332 mot Cartagena, drygt 4 km. Sväng höger vid Deseha de Campoamor. Vid första rondellen håll mot San Miguel (andra avfarten). Åk rakt fram, längs med vattnet, för att komma till golfbanan.

Ett bra exempel på hur kuperad banan är.

Club de Golf Campoamor

 

Avstånd: ca 4,5 km. Ranking: 7,1.

Adress: Avvenida Cartagena km 48, 03189 Playa Flamenca, Orihuela Costa
Telefon: +34 965 321 366

Banan är utformad för att dra maximal nytta av områdets ovanliga terräng. Samtliga 18 hål går genom två till varandra anslutna dalar, som förutom att det är otroligt vackert, också utgör ett effektivt vindskydd.

Clubhuset på Real Club de Golf Campoamor består av ett ombyggt fd lantgods som, liksom banan, är omgivet av vacker orörd natur.

Restaurangen och terrassen har en fantastisk utsikt över havet. Maten är utmärkt och servicen snabb, professionell och vänlig. På sommaren rekommenderar vi att boka bord om du vill äta.

Clubhuset

Utsikt från clubhuset.

Las Colinas Golf & Country Club

Avstånd: ca 6 km. Ranking: 8,6.

Adress: Avenida de las Colinas 2, 03189 Orihuela Costa
Telefon: +34 965 324 224

Banan på Las Colinas är designad av den berömda nordamerikanska landskapsarkitekten Cabell B Robinson.

Las Colinas Golf & Country Club har ett enda mål: att erbjuda den bästa servicen och de bästa bekvämligheterna så att varje enskild gäst får en unik upplevelse.

Banan är rankad som nummer 14 i Spanien.

Las Colina Golf & Country Club

Visst skulle du gärna vilja spela här? Så nära vår lägenhet! Välkommen!

Clubhuset

Lo Romero Golf

Avstånd: 29 km. Ranking: 8,2.

Adress: Carretera de Orihuela, CV 925, 03190 Pilar de la Horadada
Telefon: +34 966 766 887 eller +34 616 47 88 69

Lo Romero Golf ligger nära såväl Medelhavet som Mar Menor. Beläget i Pilar de la Horadada, Alicante. Banan är mycket väldesignad med sin spektakulära havsutsikt.
Lo Romero har troligen ett av de mest utmanande hålen på Costa Blanca. Det 18: e hålet är en par 4 (på 356 m från gul tee) som spelas ut från en kulle med utsikt ner till en ö-green. Sjön som omger green på ön, kräver att golfspelaren spelar ett väl slaget, exakt skott på green.
Lo Romero golfklubb erbjuder en trevlig par 72 golfbana mäter drygt sex kilometer från de gula tees. Njut av lugnet där det enda ljud du hör är det rasslande ljudet av tallgrenar och tjattret från ekorr-kolonierna som lever i träden.

Den 18:e hålet

Med havet som bakgrund

Greenlands Golf (9 håls-bana)

Avstånd: ca 2 km. Ranking 3,1.

Adress: Partida la, Calle la Rafaela 22, 03187 Los Montesinos
Telefon: +34 966 844 399

Greenland Golf är en mycket pittoreska och rolig 9-hålsbana. Banan är idealisk att förbättra ditt korta spel på. Riktigt bra för nya spelare som vill utveckla känslan för spelet, lära sig och öva upp sina färdigheter. Med ett antal bunkrar runt greenerna är den här 2 000 meters banan en utmaning även för de mest erfarna golfarna.

La Finca Golf - Golf Quara

Avstånd: ca 3 km. Ranking: 8,1.

Kör mot San Miguel de Salinas. Adress: Los Montesinos, Algorfa, Torrevieja
Telefon: +34 966 729 010.

La Finca golfbana ligger i naturligt vackra omgivningar med fantastisk utsikt. La Finca golfklubbs faciliteter är välkomnande för de som vill spela golf i hjärtat av naturen. Flera sjöar med rinnande vatten och vassbäddar längs banan skapar såväl en fantastisk miljö att spela i som lagom utmaningar i spelet. Här finns ett stort utbud av vattenfåglar som ankor och häger medan andra delar av banan består av olivträd och palmer.

Real Club de Golf La Manga x 3 - den sydliga, västliga och nordliga banan i Murcia


Avstånd: ca 16 km. Ranking: 7,6.

Adress: La Manga Club Resort, 30389 Los Belones, Cartagena, Murcia
Telefon: +34 968 175 000

La Manga Club har alltid varit synonymt med golf och de tre prestigefulla syd-, väst- och nord-banorna. Med pitch och putt i varierande utformningar, erbjuder banorna en utmaning för golfare på alla nivåer. Banorna är designade av Arnold Palmer, Robert Putman, Dave Thomas och Seve Ballesteros.

La Manga Clubs magnifika golfanläggningar inkluderar också ett "Golf Practice Center", utformat av den legendariske Thomas Johansson med team, vilket anses vara det bästa av sitt slag i Europa.

.... och många, många fler förslag på golfbanor i närheten av Villamartín hittar du på länken nedan:

https://sv.leadingcourses.com/europa+spanien+valencia-regionen/city=villamartin/

Mer om alla fina golfbanor kan du läsa på länken nedan;

http://www.costablanca.se/golf/

Namn*
E-postadress*
Meddelande*

Adressen till lägenheten är:
Recidencia Valentino Golf
C/LaVebena de la Paloma 5
Bloque 1,Piso 3, Puerta 22
03189 Orihuela Costa
Alicante

Jag är: Gunilla Olnils och bor på
Norrtullagatan 10, 113 27 Stockholm

e-adress: golnils@hotmail.com

Mobil:+46-735 80 63 20